Brandweer zoek met man en macht naar te water geraakt persoon Neherkade Den HaagDen Haag – Maandagavond 25 juli waren de hulpdiensten druk bezig met een zoekactie in de Laakhaven langs de Neherkade.

Omstreeks 17:45 zag een omstander een persoon het water in springen, nadat deze een stukje zwom ging deze kopje onder en kwam vervolgens niet meer boven. Andere omstanders zagen dit ook gebeuren en alarmeerde direct de hulpdiensten.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en is direct met duikers gaan zoeken naar het mogelijke slachtoffer, om de zoekactie te vergroten schaalde de brandweer op naar ‘Middel Waterongeval’. Hierop is de duikploeg van kazerne Delft ook ter plaatse gekomen.

Drie brandweerduikers zijn het water ingegaan om te zoeken naar de man, ook werd de sonarboot(je) ingezet. Een ambulance stond stand-by voor het geval een slachtoffer werd aangetroffen.

Uiteindelijk werd er niemand in het water aangetroffen. De politie trof later een persoon met natte kleding aan op een aangemeerd bootje en gaat er vanuit dat hij de persoon is geweest.

Foto’s en video: Take Two MediaSource link

Leave A Reply

Your email address will not be published.