Groot onderzoek na schietincident op parkeerplaats Van Doornenplantsoen Zoetermeer; 17-jarige uit Delft gewondZoetermeer – Dinsdagmiddag is er een schietpartij geweest op de parkeerplaats bij het MBO Rijnland College en Erasmus College aan het Van Doornenplantsoen in Zoetermeer. De politie is met meerdere eenheden in kogel- en steekwerende vesten ter plaatse.

Er is een PD gemaakt van de volledige parkeerplaats en er wordt forensisch onderzoek gedaan. De politie heeft voor het uitkammen van de parkeerplaats de hondengeleiders ingezet. Er is op de parkeerplaats een pasjeshouder gevonden met een ID er in.

Er is één persoon gewond geraakt. De gewonde heeft zichzelf in het Langeland ziekenhuis gemeld en wordt daar met spoed behandeld. De politie is op zoek naar meerdere verdachten. Over aanhoudingen is verder niets bekend.

Ook de politiehelikopter vliegt boven Zoetermeer.

UPDATE:

Er is op meerdere plaatsen in Zoetermeer een PD (Plaats Delict) gemaakt, op de Vaartdreef bij een informatiebord. Bij het Langeland ziekenhuis is een grote tent neergezet over een voertuig, Forensische Opsporing (FO) doet ter plekke onderzoek. Het is nog niet bekend wat er bij de Vaartdreef is aangetroffen.

De politie laat weten dat het slachtoffer een 17-jarige jongen uit Delft is.

Foto’s: Spa-MediaSource link

Leave A Reply

Your email address will not be published.